Υλικά
250γρ βούτυρο
270 γρ άχνη
5 αβγά
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ κακάο
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη μέχρι ν' αφρατέψουν.
- Ρίχνουμε ένα-ένα τ' αβγά και στη συνέχεια το αλεύρι μαζί με το κακάο κοσκινισμένα.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε μικρές φόρμες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30' περίπου.
- Η ποσότητα είναι για 6 κεκάκια.
1 σχόλιο:
TA KEIKAKIA ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ
Δημοσίευση σχολίου