Υλικά για 4 μπολάκια
250γρ μασκαρπόνε
80γρ άχνη
Χυμό από 2 μέτρια λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
Μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι)
Εκτέλεση
250γρ μασκαρπόνε
80γρ άχνη
Χυμό από 2 μέτρια λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
Μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι)
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη,σε μέτρια ταχύτητα για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα .
- Το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα που έχουμε χτυπήσει στο μίξερ σε μορφή γιαουρτιού.
- Ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
- Γεμίζουμε σε μπολάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
- Μόλις είναι να σερβίρουμε τη μους,τρίβουμε από πάνω 1-2 μπισκότα Μιράντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου