Υλικά
250γρ κουβερτούρα 60-70%
250γρ κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
200γρ κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά(σε μορφή γιαουρτιού)
Eclat d'or ή πουράκια caprice
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ κόβουμε σε μικρά κομματάκια την κουβερτούρα και ρίχνουμε από πάνω τη κρέμα μόλις πάει να βράσει. Ομογενοποιούμε καλά. Ρίχνουμε στο μπολ τη κρέμα που έχουμε χτυπήσει στο μίξερ σε μορφή γιαουρτιού και ανακατεύουμε απαλά. Γεμίζουμε σε μικρά μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με Eclat d'or ή τρίβουμε πουράκια caprice.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου