60γρ ζάχαρη άχνη
120γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις
30γρ κακάο
1 αβγό
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη,μέχρι ν' αφρατέψουν.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα και ζυμώνουμε με τα χέρια μας.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αβγό.Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια μας.
- Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Ανοίγουμε ένα πάρα πολύ λεπτό φύλλο,ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες.
- Κόβουμε τη ζύμη πάνω στη λαδόκολλα με κουπ πατ της αρεσκείας μας.
- Αφαιρούμε τη ζύμη που περισσεύει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά μόνο.
- Προσοχή τα μπισκότα πρέπει να τα βγάλουμε από το φούρνο όταν είναι ακόμη μαλακά.Τα αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με μία κουταλιά του γλυκού νουτέλα!
https://www.facebook.com/volonaki
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου