Υλικά
250γρ βούτυρο αγελάδος
250γρ ζάχαρη άχνη
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ κακάο
10γρ μπέικιν πάουντερ
5 αβγά
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1κουταλιά της σούπας άρωμα βανίλιας
Ετέλεση
Καλή επιτυχία!
250γρ βούτυρο αγελάδος
250γρ ζάχαρη άχνη
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ κακάο
10γρ μπέικιν πάουντερ
5 αβγά
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1κουταλιά της σούπας άρωμα βανίλιας
Ετέλεση
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο και τη μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα.
- Σε ένα άλλο μπόλ,ανακατεύουμε το βούτυρο λιωμένο με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζουμε τα υγρά υλικα μέσα στο μπόλ με τα στερεά και ανακατεύουμε μαλακά με μία μαρίζ(σπάτουλα).
- Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε φόρμες για cupcakes.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου