Υλικά
300γρ βούτυρο
300γρ αλεύρι μαλακό
120γρ ζάχαρη
1 αβγό
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι ν' αφρατέψουν.
- Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και στο τέλος το αβγό και το ξύσμα.
- Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
- Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20΄.
- Ανοίγουμε φυλλο και κόβουμε με κουπ πατ σε σχήμα πεταλούδας.
- Ψήνουμε για 12-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Όταν τα μπισκότα κρυώσουν,τα πασπαλίζουμε με άχνη.
- Τα στολίζουμε με χρωματιστή τρούφα ή κουφετάκια.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου