Υλικά (για 6 μηλοπιτάκια)
1πακέτο ζύμη κουρού σε μικρά τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια
2 μήλα
1κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
- Σε μία μικρή κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία βάζουμε τα μήλα κομμένα σε μικρά κομματάκια με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
- Μόλις το μείγμα κρυώσει, κόβουμε τη ζύμη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (5cm*5cm).
- Τοποθετούμε το ένα κομμάτι κάτω γεμίζουμε με μία κουταλιά απο το μείγμα τα μήλα και κλείνουμε με ένα κομμάτι ζύμη απο πάνω.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12-15 λεπτά.
- Όταν τα σερβίρουμε πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα Σερβίρονται ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου