Βούτυρο 125 γρ.
Ζάχαρη άχνη 125 γρ.
Εκχύλισμα βανίλιας 1 κ.γλυκού
1 αυγό χτυπημένο
2 πολύ ώριμες μπανάνεςπουρέ
Αλεύρι που φουσκώνει 190g
60ml γάλα
Βουτυρώστε μια μετρίου μεγέθους φόρμα
για κέικ. Πασπαλίστε την με αλεύρι και
βάλτε την στην κατάψυξη για 10΄
Προθερμάνετε
τον φούρνο στους 170 C στον αέρα
Προσθέστε το αλεύρι και το γάλα, ανακατέψτε καλά.
Ψήνουμε στους 170 C στον αέρα για αέρα 35-40 λεπτά, ή μέχρι ένα η οδοντογλυφίδα βγαίνει καθαρή.
*Μπορείτε να λιώσετε 200 γρ.
κουβερτούρα 55% σε 50 γρ. βούτυρο και να
ρίξετε από πάνω μόλις κρυώσει αυτό το
εύκολο γλάσο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου